پوشش نشست خبری دوره علوم کامپیوتر هاروارد در ایران

پوشش نشست خبری دوره علوم کامپیوتر هاروارد در ایران

امروز، 13 اردیبهشت سال 1402، کنفرانس خبری سی‌اس‌فیفتی ایران با حضور خبرنگارهای منتخب از رسانه‌های دیجیاتو، کارنگ و راه پرداخت، پیوست، فناوران، اکوموتیو، زیمانیوز، کلیک، دنیای برند و توسعه برند، آی‌تی‌رسان، تجارت نیوز در ساختمان دکترحسابی دانشگاه امیرکبیر برگزار شد. این کنفرانس با صحبت درمورد هدف و دلیل فعالیت سی‌اس‌فیفتی ایران توسط آرش سروری شروع شد. نیما سالارکیا، مدیر و موسس مجموعه، با صحبت از تجربیات و خاطرات خود در CS50x Iran ادامه داد.

اولین دوره موسسه در پاییز سال 99 با 400 دانشجو توسط نیما سالارکیا با همکاری افرادی که در سال 98 طی یک رویدادی آشنا شده بود برگزار شده. در زمستان 1401، سه دوره همزمان در زمینه‌‌های مختلف برگزار شده است. نهایتا سال گذشته اولین دوره حضوری CS50x Iran با 1100 دانشجو برگزار شد و 11 هفته پیاپی ادامه پیدا کرد که یکی از بزرگترین اتفاق‌های حوزه برنامه‌نویسی ایران به حساب میاد و تجربه متفاوتی رو برای همه شرکت کنندگان رقم زد. رویداد پایانی و دیگر رویدادها بدلیل تداخل با اتفاقات تلخ پاییز سال گذشته صورت نگرفت.

بهار امسال دوره‌ی آنلاین بهاره به‌ نام پایتون هوش مصنوعی برگزار خواهد شد که یکی از دوره‌ های پراهمیت و مفید این روزها است. همچنین در ابتدای این دوره مبانی پایه آموزش داده خواهد شد تا دانشجو در طول دوره به مشکل نخورد و در آخر راجع به هوش مصنوعی و نحوه استفاده‌ش صحبت خواهد شد. این دوره از اواخر اردبیهشت شروع میشود. در طول دوره دانشجویان اگر سوالی درمورد تکالیف و یا آموزششان داشتند، یک تیم علمی ۳۰ نفره درکنار آنها برای رفع مشکلاتشان خواهد بود. یک سری وبینار نیز درمورد مهاجرت تحصیلی و کاری برگزار خواهد شد‌.

درآخر تورنمت پایانی صورت میگیرد. در این تورنمنت شرکت‌کننده‌ها یک‌ سری چالش‌ را از شرکت ها و یا تیم دریافت میکنند و با انتخاب چالش مورد نظر خود و حل آن با استفاده از مهارت حل مسئله و ایده پردازی که در طول دوره آموخته اند تجربه ای از بازار کار حقیقی کسب میکنند. همزمان شرکت‌کننده‌ها می‌توانند رزومه‌های خودشان را با شرکت‌ها و دیگر مخاطبین ما درمیان بگذارند. ناگفته‌ نماند که سرتیفیکیت نیز از سوی دانشگاه هاروارد اعطاء خواهد شد که بدون شک اعتبار علمی و قابلیت پیگیری دارد.

در ادامه امیرحسین فروغی مدرس دوره و نماینده تیم علمی درمورد محتوا و اهداف برگزاری صحبت کرد. امیرحسین فروغی صحبت‌های خود را با اشاره به نحوه و محتوای دوره‌ها شروع کرد. به‌گفته امیرحسین محتوای CS50 از پیش تعریف شده است که در آمریکا تدریس می‌شود اما مثال‌ها و تکالیف‌‌ دوره مختص دانشجو‌های آمریکایی است که باید این مثال‌ها و تکالیف برای دانشجوی ایرانی تطبیق داده شود. همچنین یکی از چالش های تیم علمی، جمع‌آوری افرادی‌ست که بتوانند نظارت عالی بر دوره را داشته باشند و همچنین سوالات دانشجویان رو بی‌جواب نگذارند. در ادامه صحبت‌های امیرحسین، نیما سالارکیا اشار‌ه‌ ای مختصر به حواشی دوره‌ها کرد.

سپس امیرعلی باستانی، مدیراجرایی‌، درمورد نحوه برگزاری و سختی‌های دوره‌های قبلی نکاتی را افزود. امیرحسین دهقان درمورد هزینه‌ها و بهبود کیفیت دوره‌های حضوری و آنلاین توضیحاتی اضافه کرد.

در ادامه نیما سالارکیا از چالش‌هایی از قبیل هزینه ها، قطعی اینترنت و… دوره‌ ای که در سالن سینمای کوروش مال برگزار شده بود گفت. سی‌اس‌فیفتی اکس ایران هرساله تلاش می‌کنه دوره‌هایش را با کیفیت روزافزون برگزار کند تا برای دانشجویان کسل کننده نباشد. درهمین راستا از چالش‌های دسترسی شرکت‌کننده‌ها به دوره‌ها نیز صحبت شد و هرسری با اضافه شدن ویژگی‌های بهتر دوره های مجموعه پیشرفت کرد.

بعد از صحبت‌های نیما سالارکیا درمورد چالش‌های دسترسی و برگزاری دوره، سرپرست گروه فنی،‌ امیرحسین دهقان، درمورد مسائل فنی صحبت کرد. امیرحسین دهقان توضیحاتی از ویژگی‌های جدید پنل کاربری از جمله اضافه شدن chatGPT برای پاسخدهی به سوالات دانشجویان داد. به عقیده تیم CS50 باعث پیشرفت در فرایند یادگیری دانشجو خواهد شد. نهایتا مدیر فنی اعلام کرد که نسخه جدید وب‌سایت دو هفته بعد، یعنی از 27 اردیبهشت قابل دسترس است.

شما هم‌اکنون میتوانید برای ثبت‌نام در دوره بهاره مبانی پایتون و هوش مصنوعی مجموعه سی‌اس‌فیفتی اکس ایران و یا کسب اطلاعات بیشتر از طریق لینک زیر اقدام کنید:

 

‌ on پوشش نشست خبری دوره علوم کامپیوتر هاروارد در ایران

ارسال دیدگاه